Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus
Arctic Char z Mandarynkowo-Habanero glazury i Meyer cytrynowy bulion kuskus może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 892 kalorie, 38g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny meyer, filety artic char, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z mandarynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Sorbet Mandarynkowy Miodowo-Kokosowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus, Arctic Char z bulionem Bouillabaisse, oraz Arctic Char kanapki z cytrynowo-estragon Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Filety obustronnie posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
3
Rozgrzać duży, piekarnik Bezpieczny nonstick saute patelni na dużym ogniu, dodać rybę, i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
4
Pędzel z niektórych glazury, odwrócić, i kontynuować gotowanie (na płycie kuchennej lub w piekarniku) przez 3 do 4 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Pędzel z większą ilością glazury i usunąć z ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
6
Kadzi trochę bulionu do dużych płytkich misek, umieścić rybę w środku, szkliwione bok do góry, i posypać trochę kuskusu wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Bulion
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chochla
7
Podawać natychmiast.
8
Umieść sok mandarynkowy w średnim rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, od czasu do czasu mieszając. Podczas gdy sok mandarynkowy jest zmniejszenie, połączyć ocet i cukier w małym rondlu i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
Ocet
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Dodaj zredukowany sok mandarynkowy i habanero do zredukowanej mieszaniny octu i wymieszaj, aby połączyć. Przecier w blenderze na gładką masę i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
Habanero Chili
Ocet
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Przed użyciem przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
12
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
13
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
14
Dodać bulion z małży i gotować przez 15 minut. Odcedzić mieszaninę i powrócić do rondla, wymieszać sok z cytryny i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
15
Ubij masło, jeśli używasz, i rozdarta pietruszka lub kolendra. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kolendra
Pietruszka-nać
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
16
W rondlu zagotować wodę i sól. Wymieszać kuskus, przykryć garnek, zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut lub do wchłonięcia wody i kuskus będzie miękki.