Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus

Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus
Arctic Char z Mandarynkowo-Habanero glazury i Meyer cytrynowy bulion kuskus może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 892 kalorie, 38g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soku z cytryny meyer, filety artic char, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z mandarynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Sorbet Mandarynkowy Miodowo-Kokosowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus, Arctic Char z bulionem Bouillabaisse, oraz Arctic Char kanapki z cytrynowo-estragon Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety obustronnie posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Rozgrzać duży, piekarnik Bezpieczny nonstick saute patelni na dużym ogniu, dodać rybę, i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Pędzel z niektórych glazury, odwrócić, i kontynuować gotowanie (na płycie kuchennej lub w piekarniku) przez 3 do 4 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pędzel z większą ilością glazury i usunąć z ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
6
Kadzi trochę bulionu do dużych płytkich misek, umieścić rybę w środku, szkliwione bok do góry, i posypać trochę kuskusu wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
BulionBulion
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
7
Podawać natychmiast.
8
Umieść sok mandarynkowy w średnim rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, od czasu do czasu mieszając. Podczas gdy sok mandarynkowy jest zmniejszenie, połączyć ocet i cukier w małym rondlu i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodaj zredukowany sok mandarynkowy i habanero do zredukowanej mieszaniny octu i wymieszaj, aby połączyć. Przecier w blenderze na gładką masę i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
Habanero ChiliHabanero Chili
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Przed użyciem przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
13
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
14
Dodać bulion z małży i gotować przez 15 minut. Odcedzić mieszaninę i powrócić do rondla, wymieszać sok z cytryny i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Ubij masło, jeśli używasz, i rozdarta pietruszka lub kolendra. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
16
W rondlu zagotować wodę i sól. Wymieszać kuskus, przykryć garnek, zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut lub do wchłonięcia wody i kuskus będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
17
Zdjąć pokrywkę garnka, puścić widelcem kuskus i wymieszać skórkę. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn