Arctic Char w skorupie solnej z szafranem Aioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać Arctic Char w skorupie solnej z szafran Aioli spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 71 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać arctic char, rozmaryn, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Arctic Char z grzybami, Arctic Char On A Bed Of Kale, oraz Arctic Char Vojvodina.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: termometr do natychmiastowego odczytu, wałek do ciasta, Robot kuchenny
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Przycinanie płetw od Arctic char.
Szczypiorek, pietruszkę, plastry cytryny, rozmaryn i skórkę cytrynową umieścić w jamie ryby.
Ubij białka i zimną wodę trzepaczką, aż utworzą lekkie szczyty.
Dodać sól koszerną i dobrze wymieszać rękami. Tekstura powinna być jak wilgotny piasek. Odwróć blachę do pieczenia, której długość jest o 2 cale większa niż ryba, i rozłóż 3 szklanki mieszaniny soli na blasze tak dużej, jak zarys ryby.
Umieść rybę na soli i całkowicie przykryj pozostałymi 6 filiżankami soli (możesz nie potrzebować całej soli). Sól powinna mieć grubość co najmniej 1/2 cala wokół ryby.
Piec przez 25 minut lub do osiągnięcia temperatury wewnętrznej 140 stopni F.
Pozwól rybom odpocząć przez 5 minut. Sól złamać wałkiem do ciasta i usunąć kawałki soli. Obierz skórę i usuń rybę z kości.
Podawać z szafranem Aioli.
W maszynce połączyć jajko, sok z cytryny, czosnek i musztarda. Puree, aż dobrze połączone, skrobanie po bokach miski.
Podczas gdy robot kuchenny działa powoli, wlej olej roślinny. Mieszanina zagęszcza się w miarę emulgowania.
Dodaj szafran, sól koszerna, i skórka pomarańczowa. Przechowywać w lodówce do 4 dni.