Arbuz, pomidor i sałatka z oliwek Kalamata

Arbuz, pomidor i sałatka z oliwek Kalamata
Arbuz, pomidor i sałatka z oliwek Kalamatan jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ogórek, arbuz w dużych kostkach, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Grillowane grillowane kotlety jagnięce z pomidorem, ogórkiem i sałatką z oliwek Kalamatan, Suszone Pesto Z Pomidorów I Oliwek Kalamatan, oraz Suszone na słońcu pomidory i oliwa Kalamatan Bruschetta.

Instrukcje

1
Połączyć arbuz, ogórek i pomidor w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
OgórekOgórek
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać solą i delikatnie wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Przełożyć na durszlak i odstawić na co najmniej 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Przenieś odsączoną mieszaninę do dużej miski i połącz z oliwkami, miętą, oliwą i octem. Doprawić dużą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Na wierzch posypać serem i podawać.Parowanie napojów: Dog Point Sauvignon Blanc, Nowa Zelandia. Ocet, oliwki i pomidory wymagają wina z wysokim kwasem, ale arbuz prosi o coś z odrobiną owoców tropikalnych. Sauvignon Blanc jest odpowiedzią, a ten z Dog Point Vineyard w Nowej Zelandii jest najsmaczniejszy w okolicy. Podobnie jak sałatka, jest to intrygująca i soczysta mieszanka słonego i słodkiego z doskonałym kwasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Owoce TropikalneOwoce Tropikalne
ArbuzArbuz
PijPij
OcetOcet
SerSer
OliwkiOliwki
PomidorPomidor
WinoWino
Hot DogiHot Dogi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn