Arbuz i jeżyna Sangria
Arbuz i jeżynowy Sangria może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, cukier, arbuz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz Sangria - Biała Sangria, Arbuz Sangria, oraz Arbuz Biały Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj cukier i wodę. Mieszaj, aż cukier się rozpuści i wyjmij z ognia.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
W dużym dzbanku połączyć syrop cukrowy, sok z limonki, arbuz, jeżyny i sherry. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 3 godzin.
Dodaj plastry limonki do dzbana wraz z lodem.
Dodać seltzer i delikatnie wymieszać, aby połączyć.