Apple Crisp IV
Apple Crisp IV to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, połączyć mąkę, płatki owsiane, cynamon, gałka muszkatołowa i brązowy cukier.
Masło pokroić w mieszaninę, aż będzie kruche.
Weź połowę mieszanki i wkleić ją na dno naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Okruchy przykryć plasterkami jabłek, następnie posypać plasterkami jabłek pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 50 minut lub aż jabłka będą miękkie.