Anyż Orzech Biscotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać anyż orzech Biscotti spróbować. Ten deser ma 132 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jeśli masz żółtka, masło, cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Anyż Biscotti, Biszkopt Anyżowo-Migdałowy, oraz Anyżowe biszkopty na Nowy Rok dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C ).
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier stopniowo dodawać wanilię i jajka podczas mieszania. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać, wymieszać z jajkiem. W przypadku zwykłego biszkoptu nie dodawaj nic więcej (patrz Notatka kucharza). Wymieszaj ekstrakt z anyżu i nasiona anyżu.
W razie potrzeby dodaj orzechy włoskie.
Mokre lub nasmarować ręce i kształt ciasta na 4 dzienniki tak długo, jak pozwoli na to blacha do pieczenia. Pat każdy z nich do około 3/4 cala wysokości i 3 cale szerokości.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, aż się zarumieni. Pokroić kłody pod kątem, cięcia kawałków na 1/2 do 3/4-cala szerokości ciastek.
Umieścić plasterki z powrotem na blasze ciastek, stojąc pionowo, jeśli to możliwe; pozostawić szczelinę między plasterkami. Powrót do piekarnika i piec, aż ciasteczka są suche i lekko tosty, o 10 minut więcej.