Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Antipasto Sałatka stos-Up spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 406 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz fasolę garbanzo, pomidory koktajlowe, fioletową cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Pomidorowy Stos-Sałatka, oraz Sałatka Z Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Warstwa pierwsze 4 składniki w misce 3-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Osuszyć karczochy serca, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Layer karczoch serca, pepperoni, i cebula na cukinii. Kryj się i wyluzuj.