Angielski Tort Świąteczny

Angielski Tort Świąteczny
Angielski ciasto świąteczne może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1280 kalorii, 18g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, rodzynki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Angielski Tort Świąteczny, Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi, oraz Angielskie toffi ... i jak zepsułam świąteczną niespodziankę.

Instrukcje

1
Smar 8 calowy plac do pieczenia naczynia i linii go z pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W dużej misce, połączyć mąkę, mieszane przyprawy, cynamon i skórka z cytryny. Wymieszać trzepaczką do wymieszania. W osobnej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po jednym na raz, mieszając, aż każde z nich zostanie zmieszane. Wymieszaj suche składniki tylko do zwilżenia, a następnie złóż rodzynki, złote rodzynki, porzeczki, wiśnie i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Mieszana PrzyprawaMieszana Przyprawa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzereśnieCzereśnie
CynamonCynamon
PorzeczkiPorzeczki
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Łyżkę do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch. Zrób niewielkie wrażenie w środku z tyłu łyżki, aby ciasto okazało się poziom. Przykryć i pozostawić na noc w chłodnym miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść patelnię ciasta na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
6
Piec przez 4 godziny w nagrzanym piekarniku. Kiedy ciasto jest gotowe, szaszłyk włożony do środka powinien wyjść czysty. Ostudzić na patelni przez 1 godzinę, następnie obrócić na stojak z drutu i wyjąć papier. Kiedy całkowicie chłodny, poke z szaszłykiem co cal lub tak, i łyżką brandy do otworów. Zawiń w woskowany papier i przechowuj w chłodnym miejscu do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn