Angie ' S To-Die - For Banana Bread

Angie ' S To-Die - For Banana Bread
Angie ' S To-Die - For Banana Bread is a Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 529 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka jaj, mąka, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali. W misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W oddzielnej dużej misce, ubić masło, skracanie warzyw, cukier biały, i brązowy cukier wraz z mikserem elektrycznym na niskie, aż dokładnie wymieszać; ubić banany, jajka, maślanka, śmietana, i ekstrakt waniliowy, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połowę mieszanki mąki wymieszać z mieszaniną bananów; ubijać aż do połączenia; ubijać w pozostałej mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wymieszać na średniej prędkości przez 1 minutę.
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka bochenków wyjdzie czysta, 50 minut do 1 godziny. Pozostawić do ostygnięcia przez 15 minut; Podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn