Angel ' s Old Fashioned gulasz wołowy

Angel ' s Old Fashioned gulasz wołowy
Angel ' s Old Fashioned gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.85 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 641 kalorii, 40g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Staromodny Gulasz Wołowy, Staromodny Gulasz Wołowy, oraz Staromodny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu. W zamykanej plastikowej torbie wymieszać mąkę, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
GarnekGarnek
2
Dodać niewielką garść mięsa na raz i wstrząsnąć, aż dobrze pokryte; brązowy w gorącym oleju, około 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Usuń rumiane mięso i kontynuuj, aż całe mięso będzie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Obniżyć ogień do średniego i dodać cebulę. Brązową cebulę z obu stron, około 3 minut na stronę, następnie wyjąć z garnka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Odcedzić nadmiar tłuszczu z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Do garnka dodajemy ziemniaki, marchew, seler, zarezerwowaną cebulę, rumiane mięso i bulion. Wszystko razem wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dla grubszego bulionu: 1/2 godziny przed gulaszem, połącz 3 łyżki mąki i wody w małej misce i dobrze wymieszaj, a następnie powoli mieszaj mieszaninę do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia66
Magazyn