Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf

Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf
Andy ' S Sweet and Savory Untraditional Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 30g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ketchup, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie I Słone Klopsy Bezglutenowe, Andy ' S Angel Food Cake-A Tribute to Andy Griffith, oraz Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce i ubijaj, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać ciężką patelnię na med-high ciepła i dodać olej raz gorące. Podsmaż cebulę, pieprz, seler, marchew, i Serrano do miękkości (5 + minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj czosnek, tymianek, ancho chili w proszku, dużą szczyptę soli i kilka zwojów pieprzu. Podsmażyć dodatkowe 2-3 minuty, aż pachnące (uważaj, aby nie spalić czosnek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Zdjąć z ognia i odstawić do cool.In duża miska, połączyć połowę sosu, wołowina, wieprzowina, jajka, bułka tarta, tequila, i smażone warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TequilaTequila
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać z rękami do uzyskania jednorodności.
7
Dodaj więcej bułki tartej w razie potrzeby, jeśli mieszanina jest zbyt płynna. Uważaj, aby nie przegniatać, ponieważ mięso stanie się twarde, jeśli będzie przepracowane. Uformuj mieszaninę w bochenek na ciężkiej patelni (jeśli dowód piekarnika) lub na patelni do pieczenia Pyrex. Bochenek obficie zalać pozostałym sosem i przykryć ułożeniem świeżych liści szałwii (nie potrzebujesz Tony, wystarczy, że każdy kawałek będzie miał JEDEN lub dwa liście).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec przez 10 minut w temperaturze 218°, następnie obniżyć temperaturę do350 i piec przez kolejną godzinę lub do temperatury wewnętrznej około160 przykryć i odpocząć przez 10-15 minut, pokroić, posypać lekko startym serem Pecorino i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn