Anchorage Country Store Chleb Pełnoziarnisty
Anchorage Country Store chleb pełnoziarnisty może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz miód, natychmiastowe beztłuszczowe mleko w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym, Krakers Barrel Old Country Store Pierogi, oraz Rudy ' S Country Store and Bar-B-Q Creamed Corn.
Instrukcje
Ubić 3 szklanki mąki pełnoziarnistej, suchego mleka w proszku, soli i drożdży przy niskiej prędkości za pomocą wytrzymałego miksera elektrycznego do połączenia.
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia na średnim ogniu; dodać miód i masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1 szklance zimnej wody. (
Mieszanka zarejestruje około 120.)
Dodaj mieszaninę miodu do mieszaniny mąki, ubijając z niską prędkością 1 minutę. Zwiększ prędkość do średniej i pokonaj jeszcze 2 minuty. Stopniowo dodawaj pozostałą mąkę pszenną i wystarczającą ilość mąki uniwersalnej, aby uzyskać miękkie ciasto.
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zagniatać do uzyskania gładkości i sprężystości (około 5 minut).
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Ciasto rozwałkować i podzielić na 2 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali.
Roll każdy się jellyroll mody, począwszy od krótkiego końca. Fold kończy się pod, i umieścić każdy, szew stronie w dół, w 9-x 5-calowy Bochenek.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w temperaturze 375 przez 40 do 45 minut, ekranując folią aluminiową po 25 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Uwaga: można stosować jednakowe ilości pełnoziarnistej i uniwersalnej mąki.