Anasazi Enchiladas

Anasazi Enchiladas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Anasazi Enchiladas. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz ser cheddar, ser ricotta, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Anasazi Enchiladas, Anasazi i Black Bean Chili, oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. W blenderze lub robocie kuchennym umieść pomidory, cebulę i czosnek. Przykryć; zmiksować na wysokiej prędkości około 1 minuty, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu 2-quart, miejsce mieszaniny pomidorów, 2 łyżki kolendry, miód i pieprz czerwony. Gotować odkryte na średnim ogniu 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KolendraKolendra
PomidorPomidor
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszaj fasolę, ser ricotta, paprykę, kminek i pozostałą kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
PaprykaPapryka
KolendraKolendra
FasolaFasola
KminekKminek
4
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu pomidorowego w naczyniu do pieczenia. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki fasoli na 1 stronie każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Tortille Roll wokół mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
RolkaRolka
6
Tortille umieścić, boki szew dół, na sos pomidorowy w naczyniu do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu pomidorowego na wierzchu; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski1/2 średniej Zielonej Papryki, Pokrojonej W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec 20-25 minut lub aż sos pomidorowy będzie bąbelkowy i ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn