Ananas Sweet Potato Bake
Ananas Sweet Potato Bake to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 465 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka cukru, skrobi kukurydzianej, wiśni maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ananas Sweet Potato Bake, Słodkie Ziemniaki Ananas Piec, oraz Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść słodkie ziemniaki w holenderskim piekarniku lub dużym czajniku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-45 minut lub do miękkości.
Odcedzić; lekko ostudzić. Każdy ziemniak obrać i pokroić wzdłuż na ćwiartki; każdą ćwiartkę pokroić na dwa lub trzy kliny.
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Odcedzić ananasa, rezerwując sok.
Posypać ziemniakami ananasa. W rondlu. połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszaj zarezerwowany sok ananasowy do wymieszania.
Dodać masło. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Polać ziemniakami i ananasem. Wierzch z wiśniami; posypać cynamonem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do ogrzania.