Amish Potpie ze skrzydełkami z indyka
Amish Potpie ze skrzydełkami z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka selera, pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potpie Z Indyka, Potpie Z Indyka, oraz Potpie Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozetnij skrzydła indyka na stawach.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać połowę indyka; gotować 7 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z 1 łyżeczką oleju i pozostałym indykiem.
Dodaj cebulę, marchew, i seler na patelni; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane. Powrót indyka na patelnię; dodać 12 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia; odtłuścić dowolną pianę z powierzchni bulionu. Wymieszać z solą, tymiankiem, pieprzem i liśćmi laurowymi. Zmniejszyć ciepło; dusić 1 1/2 godziny.
Wyjąć indyka; lekko ostudzić. Odrzuć skórę i kości; grubo posiekaj mięso indycze.
Mięso z indyka umieścić w średniej misce, przykryć i schłodzić.
Umieścić mieszaninę bulionu w dużej misce; schłodzić 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni.
Umieścić mieszaninę bulionu w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać mięso z indyka, makaron, pietruszka, i szafran; gotować 6 minut lub do makaronu są miękkie. Odrzuć liście laurowe.