Amerykańskie jaja szkockie Billa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Amerykańskie jajka szkockie Billa. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 27g tłuszczu i w sumie 402 kalorii. Za $3.23 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego pieprzu, parmezanu, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Scotch Eggs, Scotch Eggs, oraz Scotch Eggs.
Instrukcje
Umieść 4 całe jajka w garnku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 10 minut.
Odcedź, opłucz pod zimną wodą i obierz. Odłóż na ręczniki papierowe, aby wchłonąć nadmiar wody.
W robocie kuchennym połącz liście bazylii, całe orzeszki pinii, parmezan, ząbki czosnku i 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Mieszaj do uzyskania gładkości. Odłóż na bok.
Przykryj każde jajko na twardo jedną czwartą indyka, naciskając mięso wokół jajek.
Umieść ubite jajka w misce. W osobnej misce wymieszaj bułkę tartą, mąkę, sól, czarny pieprz, cayenne, sól czosnkową i posiekane orzeszki piniowe.
Rozgrzej pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu na dużej patelni.
Zanurz każde jajko pokryte indykiem najpierw w jajach, a następnie w bułce tartej, upewniając się, że całe jajko jest inkrustowane okruchami.
Smażyć jajka na gorącym oleju, gotując 3 do 4 minut z każdej strony, obracając je na patelni, aby upewnić się, że całe jajko zostało ugotowane.
Gdy zewnętrzna część jaj będzie brązowa, połóż na ręczniku papierowym, aby usunąć nadmiar tłuszczu i przenieś na talerz.
Jajka skrop sosem pesto i udekoruj liśćmi bazylii.
Ten przepis został stworzony przez uczestnika podczas konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.