Alpine Mint Hot Chocolate
Alpine Mint Hot Chocolate to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, wanilia pieczenia chipsy, ekstrakt z mięty pieprzowej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Alpine Mint Hot Chocolate, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Autoroute Alpine dla podobnych receptur.
Instrukcje
W schłodzonej miseczce wymieszaj śmietanę do ubijania, cukier puder, kakao i 1/4 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko tylko do gotowania na średnim ogniu-nie gotować. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać wióry do pieczenia; stale mieszać trzepaczką do wytopienia i wygładzenia. Wymieszać 1/2 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej.
Gorącą czekoladę wlać do kubków lub kubków. Każdą porcję udekorować bitą śmietaną.
Udekoruj trzciną cukierkową do mieszania lub posyp zmiażdżonymi cukierkami.