Aloha Krucha
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Aloha kruche. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, ekstrakt z wanilii, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Aloha, Aloha Salsa, oraz Płatki Owsiane Alohan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło duża blacha do pieczenia z 1 łyżeczką masła.
Posypać kokosem w 12-in. okrąg na przygotowanej patelni. W dużym ciężkim rondlu połącz cukier i syrop kukurydziany. Gotować na średnim ogniu, aż termometr candy odczyta 240° (Soft-ball stage), ciągle mieszając. Wymieszać z orzechami macadamia, pekanami i pozostałym masłem; gotować i mieszać, aż mieszanina odczyta 300° (etap hard-crack).
Połącz sodę oczyszczoną, wodę i wanilię.
Wyjąć rondel z ognia; wymieszać mieszaninę sody oczyszczonej. Szybko zalać kokosa. Schłodzić przed rozbiciem na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku z woskowanym papierem między warstwami.