Almond Dulce de Leche Crêpes
Przepis migdałowy Dulce De Leche Crêpes może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka plantatorów slivered migdały, cukier, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Cynamon i prażone migdały Dulce de Leche Sernik Popsicles, oraz Parfait z Dulce de Leche, Puree z mango i krem o zapachu migdałów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Zmiksować jajka, 1/2 szklanki mleka, mąkę, śmietanę, cukier i ekstrakt w blenderze 1 min. albo aż będzie gładka.
Spray 13x9-calowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Wymieszać dulce de leche z pozostałym mlekiem; wlać 1/2 szklanki do przygotowanego naczynia. Naczynie przechylić, aby równomiernie pokryć dno mieszaniną karmelu.
Podgrzej 8-calową nieprzywierającą patelnię crpe lub patelnię smażoną rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj 1-1 / 2 Łyżki. ciasto; przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć dno cieście. Gotować 30 sek.; obrót. Gotować dodatkowe 30 sek. złożyć crpe na ćwiartki; umieścić na mieszaninie karmelu w naczyniu do pieczenia. Kontynuuj z pozostałym cieście, aby uzyskać w sumie 16 naleśników, układając w naczyniu w 4 lekko nakładających się rzędach. Wierzch z pozostałą mieszaniną karmelu; przykryć.
Posypać orzechami. Lekko schłodzić.
Podawać z chłodnym batem.