All American Meatloaf

All American Meatloaf
Need a danie główne bezglutenowe? Wszystkie Amerykańskie klopsy mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 568 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 123 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz mieloną wołowinę, bazylię, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tradycyjny" Amerykański " Klopsik, All-American Down-Home Patriotic Meatloaf Sandwich, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mieloną wołowinę, szybki owies, cebula, mleko, jajka, 1/4 szklanki ketchupu, pietruszka, czosnek, sól, bazylia, i czarny pieprz razem w dużej misce, aż dokładnie połączone; pat mieszaniny do 9x5-calowy bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Szybkie Gotowanie OwsaSzybkie Gotowanie Owsa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piecz klopsy w nagrzanym piekarniku, aż będą twarde i nie będą już różowe w środku, od 1 do 1 1/4 godziny. Termometr do natychmiastowego odczytu mięsa włożony do środka bochenka mięsa powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika, rozłożyć 2 łyżki ketchupu na bochenku, i top z plasterkami sera Cheddar; powrót do piekarnika i piec, aż ser się stopi, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn