All-American BBQ Rubbed Chicken

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać All-American BBQ przetarł kurczaka spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 447 kalorii, 73g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $3.3 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka pieprzu, piersi z kurczaka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawa wcierana grillowane żeberka American Bison z pomarańczowym miodem Chipotle sosem BBQ, BBQ Cheddar Chicken, oraz Najlepsza marynata do kurczaka z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Używając rąk, delikatnie rozluźnij skórę kurczaka, tworząc kieszeń między mięsem a skórą. W małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Połówkę wcierać pod skórę na kurczaku.
Rozłóż pozostałe pocierać na górze, na dole i po bokach kurczaka.
Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Umieść kurczaka, skórki do góry, na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 25 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubsza część zostanie pocięta na kość (165°F).