Alfredo Scrambled Egg Bake
Alfredo Scrambled Egg Bake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 308 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów, oryginalna mieszanka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Alfredo Chicken Bake, Alfredo Zucchini Bake, oraz Pieczarkowy Wypiek Makaronu Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W małej misce, wymieszać razem Bisquick mix i włoskie przyprawy.
Pokroić w 4 łyżki masła, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż będą kruche. Delikatnie wymieszać z 1 jajkiem; odstawić do polewy.
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić pozostałe 2 łyżki masła na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i grzyby gotować na maśle 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodać ubite jajka. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jajka są ustawione; zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszać z boczkiem i sosem Alfredo.
Rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.
Piec ok. 15 minut lub aż polewa będzie złotobrązowa.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.