Ale-małże gotowane na parze z chlebem francuskim
Ale-gotowane na parze małże z francuskim chlebem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pietruszkę, małże, bagietkę po przekątnej chleba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Pikantne Małże Na Parze Z Pieczywem Czosnkowym, Małże a La Mariniere (małże gotowane na parze), oraz Małże Gotowane Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużym garnku; przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj małże; przykryć i gotować 4 protokół lub do otwarcia muszli.
Zdjąć z ognia; wyrzucić nieotwarte łuski.
Małże i bulion podziel równomiernie na 2 płytkie miski i podawaj z chlebem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.