Ale-duszone musztardowo-szkliwione żeberka z frytkami

Ale-duszone musztardowo-szkliwione żeberka z frytkami
Przepis Ale-duszone musztardowo-glazurowane żeberka z frytkami mogą zaspokoić Amerykański głód w około 6 godzin. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 983 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shitake, liście laurowe, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone żeberka z musztardą pełnoziarnistą, Żurawinowo-Glazurowane Duszone Żeberka, oraz Czarny Pieprz I Musztarda Duszone Żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij większość tłuszczu z krótkich żeber, ale zostaw tyle srebrnej skóry, aby utrzymać mięso przyczepione do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Posypać 3 łyżkami soli. Przykryć i luźno przechowywać w lodówce przez dwa dni.Obrać ziemniaki i pokroić je na frytki wielkości i kształtu według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać pokrojone ziemniaki do dużej miski i przykryć wodą do namoczenia. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.Przygotować krótkie żeberka: rozgrzać olej w średniej wielkości ciężkim dnie holenderski piekarnik ustawiony na średnim ogniu. Wytrzyj kawałki mięsa do sucha. Brązowe żeberka, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wyjąć krótkie żebra na wyłożoną ręcznikiem papierowym tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Wylać wszystko, ale około 2 łyżki tłuszczu.
6
Dodać cebulę, bay, pieprz, i grzyby. Gotować mieszaninę, często mieszając, aż cebula zacznie kolorować, o 6 protokół. Opuść ciepło i wróć do krótkich żeber, od strony kości w dół, na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj bulion i piwo do patelni. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować do przetargu widłowego, o 2 godziny. Sprawdzaj gotowanie często, obracając każdy kawałek mięsa za każdym razem. Gdy mięso jest gotowe, odkryć, i niech ostygnie całkowicie. Użyj łyżki, aby zgarnąć tłuszcz, gdy unosi się na powierzchnię lub naprzemiennie, przykryć patelnię i przechowywać w lodówce na noc. usuwanie zatkanego tłuszczu następnego dnia.Tuż przed podaniem włącz brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
AleAle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Ziemniaki wyjąć z wody i dokładnie osuszyć. Frytkownicę przygotowujemy napełniając olejem arachidowym do odpowiedniego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
9
Rozgrzać olej do 350 stopni F. blanszować ziemniaki około 4 minut, a następnie usunąć je z oleju i ustawić je na tacy wyłożonej ręcznikiem papierowym do odsączenia. Doprowadzić temperaturę oleju do 375 stopni.Delikatnie podgrzej shortribs w bulionie. Gotuj na wolnym ogniu, aby nieco zagęścić bulion i skoncentrować smak podczas kończenia frytek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
10
Dodać blanszowane ziemniaki do rozgrzanego oleju i smażyć kilka minut, aż złoty kolor i według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
11
Wyjąć z oleju i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym tacy. Sól w razie potrzeby. Po przygotowaniu do podania wyjąć każde krótkie żebro do żaroodpornej tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
12
Wymieszać musztardę i miód, a następnie umyć wierzchy mięsa mieszaniną. Ustaw tacę pod brojlerem, około 5 cali od elementu, brązowy musztardy i glazury powierzchni krótkich żeber, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
13
Podawać krótkie żeberka musztarda bok do góry, na stosie frytek. Łyżka podgrzanego sosu na górze upewniając się, że to niektóre z grzybów i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn