Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue

Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue
Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1204 kalorii, 45g białka, oraz 95 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieloną wieprzowinę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Barbecue Alabama White, Kurczak z grilla z sosem Alabama White, oraz Kanapki z wieprzowiną Alabama z białym sosem Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W małej misce wymieszać majonez, ocet jabłkowy, sok z cytryny, cukier i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Wymieszać, aż dobrze połączone i przechowywać w lodówce aż do porcji.
4
Podgrzej dużą ognioodporną patelnię nonstick na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Dodać boczek i gotować na średnim ogniu, aż boczek jest chrupiące, o 5 protokół, przewracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy wytopionego tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Połącz wieprzowinę, wędzoną paprykę, chili w proszku, cayenne, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj 1 1/2 łyżki wytopionego tłuszczu z boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dobrze wymieszać, obchodząc się z mięsem jak najmniej, aby uniknąć zagęszczania. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji i uformować porcje w paszteciki, aby dopasować rozmiar rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
10
Umyj stojak grillowy olejem. Ułóż paszteciki na stojaku, przykryć, i gotować, obracając raz tylko do czasu zakończenia, o 4 protokół z każdej strony na średnio rzadkie. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania, top hamburgery z równych ilości wędzonej Gouda i umieścić rolki, wyciąć bok w dół, na zewnętrznych krawędziach stojaka do tostów lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gouda WędzonaGouda Wędzona
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Aby zmontować hamburgery, rozprowadzić dużą ilość białego sosu Barbecue Alabama na ściętych bokach rolek. Na każde dno rolki, umieścić trochę rozdrobnionej kapusty, patty z serem, i 2 plastry boczku. Przykryj blatami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków12plastrygrubo cięty boczek wędzony z hickorygrubo cięty boczek wędzony z hickory01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno11 funt cukinii,1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania6plastrygrube plastry wędzonej Goudy (zalecane: Głowa Dzika)grube plastry wędzonej Goudy (zalecane: Głowa Dzika)5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona zielona kapustarozdrobniona zielona kapusta907Orzechy dowolne (posiekane)wieprzowina mielonawieprzowina mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty6Kajzer rolls, splitKajzer rolls, split6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny, do stojaka grillowegoOlej roślinny, do stojaka grillowego2(zima)cukier białycukier biały

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Deloach Forgotten Vines Zinfandel. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 8 dolarów za butelkę.
Deloach Forgotten Vines Zinfandel
Deloach Forgotten Vines Zinfandel
Ten pyszny Zinfandel ma jasność czarnej wiśni i młodych jeżyn zmieszanych z ciemną czekoladą i Laurem. Jest jakość brambly, która dodaje głębi. Taniny są gładkie na wykończeniu, ale jasna kwasowość przenosi ją przez całą drogę. Idealne uzupełnienie jedzenia lub cieszyć się w ciepły letni dzień.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn