Aktualizacja Palm Beach Brownies
Przepis zaktualizowany Palm Beach Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów włoskich, pakiet jedwabiu, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maida ' s Palm Beach Brownies, Palm Beach Cooler, oraz Palm Beach Fizz Cocktail dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj półkę piekarnika o jedną trzecią od dołu i rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Linia a metalowa patelnia o wymiarach 9x13x2 cali z nieprzywierającą folią lub papierem pergaminowym.Roztopić masło i czekoladę razem w rondlu ustawionym na małym ogniu lub w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, używając 50% mocy i mieszając co 30 seconds.In miskę miksera stojaka wyposażonego w trzepaczkę, ubić jajka z wanilią, solą, kawą i cukrem na dużej prędkości przez 10 minut. Na niskiej prędkości, dodać mieszaninę czekolady i pokonać tylko do wymieszania. Mąkę wymieszać z najmniejszą prędkością miksera, następnie wyjąć z miksera i wymieszać orzechy.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 35 minut, odwracając patelnię od przodu do tyłu, aby zapewnić równomierne pieczenie. W połowie jednak, położyć arkusz folii heavy duty na górze brownies, aby zapobiec top od spalania. Po około 25 minutach ciasteczka zaczną pachnieć naprawdę dobrze i możesz ulec pokusie, aby je wyjąć, ale staraj się trzymać i trzymać je przez całe 35 minut. Jeśli twój piekarnik jest odpowiednio skalibrowany, nie będziesz ich nadużywać.Podczas pieczenia brownies, napełnij patelnię o cal pełną lodowatą wodą.
Wyjmij patelnię z piekarnika, rozrzuć wióry na górze (jeśli używasz) i natychmiast umieść patelnię w lodowatej wodzie.
Niech ciasteczka ostygną w łaźni z lodem przez około 30 minut, a następnie przełożyć do lodówki lub zamrażarki i schłodzić przez noc.Następnego dnia podnieś ciasteczka z patelni i oderwij pergamin lub folię.