Aksamitne Puree Ziemniaczane
Aksamitne puree ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 250 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, szczypiorek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krem rozgrzać z masłem w małym rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści; odstawić.
Umieść ziemniaki w średnim rondlu z zimną wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia następnie dodać 1 łyżeczkę soli i zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż ziemniaki będą bardzo miękkie.
Drenaż. Przełóż ziemniaki przez młyn spożywczy lub ricer do dużej miski do mieszania. Mieszaj w ciepłej mieszance śmietany i masła, aż krem zostanie wchłonięty i mieszanina będzie gładka. Ziemniaki przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie mieszamy w 1/4 szklanki oliwy z oliwek i posypujemy szczypiorkiem.