Ajerkoniak Ice Pops: Coquito

Ajerkoniak Ice Pops: Coquito
Ajerkoniak Ice Pops: Coquito może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka skondensowanego mleka, pasteryzowanego żółtka, ekstraktu z wanilanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Coquito (Portorykański Ajerkoniak), Portorykański Ajerkoniak Kokosowy (Coquito), oraz Coquito (Portorykański Ajerkoniak Kokosowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: drewniane ice pop sticks
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
2
Umieść wszystkie składniki w słoiku blendera i zmiksuj, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlej do formy Ice pop i włóż drewniane patyki. Zamrażać, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn