Ajerkoniak Ice Pops: Coquito
Ajerkoniak Ice Pops: Coquito może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka skondensowanego mleka, pasteryzowanego żółtka, ekstraktu z wanilanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Coquito (Portorykański Ajerkoniak), Portorykański Ajerkoniak Kokosowy (Coquito), oraz Coquito (Portorykański Ajerkoniak Kokosowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: drewniane ice pop sticks
Umieść wszystkie składniki w słoiku blendera i zmiksuj, aby połączyć.
Wlej do formy Ice pop i włóż drewniane patyki. Zamrażać, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny lub przez noc.