Ajerkoniak Cytrynowo-Maślany
Ajerkoniak cytrynowo-maślany jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1055 kalorii. Na $4.59 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, mleko, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Lemon Eggnog Funt Cake, LEMON-GLAZED EGGNOG LOAF, oraz Bułeczki z maślanką cytrynową z polewą cytrynową.
Instrukcje
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę cukru i beat aż włączone, o 30 sekund.
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Dodać żółtka i pozostały cukier do teraz-pusty Stand miski miksera i ubić ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Dodaj mleko, maślankę, śmietanę, alkohol i skórkę z cytryny i wymieszaj na małej prędkości, aby połączyć.
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Podawać chochlę do kielichów i udekorować skórką z cytryny.