Ajerkoniak
Ajerkoniak to Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, śmietanę, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera stojącego ubić żółtka i 1/3 szklanki cukru, aż żółtka rozjaśnią się i cukier całkowicie się rozpuści.
Dodaj mleko, śmietanę, bourbon, rum i gałkę muszkatołową i wymieszaj, aby połączyć.
Białka umieścić w misce miksera stojącego i ubić na miękkie szczyty. Gdy mikser nadal działa, stopniowo dodawaj 1 łyżkę cukru i ubijaj, aż uformują się sztywne szczyty. Delikatnie złóż białka do mieszaniny. Wyluzuj i podawaj.