Ajerkoniak
Ajerkoniak może być tylko napojem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 268 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, koniak, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żółtka, cukier i mleko, ubijając, aż będą gęste i spienione. Stopniowo wymieszaj bourbon i koniak. Chill kilka godzin.
Połączyć białka (w temperaturze pokojowej) z solą, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie złóż białka i bitą śmietanę do mieszaniny żółtka. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Przed podaniem posypać gałką muszkatołową.