Afrykańska Curry zupa kokosowa z ciecierzycą

Afrykańska Curry zupa kokosowa z ciecierzycą

Instrukcje

1
Dodać cebulę, papryka, i chili; gotować, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać czosnek i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać bulion, ciecierzyca, pomidory, curry, sól, i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, odkryte, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać pozostałe składniki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podawać na ciepło.
6
Wskazówka Cooka
1
Odcedzić i spłukać pod bieżącą zimną wodą. Obrać Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W porcji: kalorie 401; białko 17g; tłuszcz całkowity 20g; Sat. Tłuszcz 10g; Cholesterol 0mg; węglowodany 43g; błonnik pokarmowy 7g; sód 576g
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Tropikalna Kuchnia wegańska Donna Klein
4
Przedruk z tropikalnej kuchni wegańskiej przez Donnę Klein przez aranżację z HP Books, członkiem Penguin Group (USA) Inc. © 2009
5
Reprinted from The Tropical Vegan Kitchen by Donna Klein by arrangement with HP Books, a member of Penguin Group (USA) Inc. © 2009
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn