Acorn Squash Crostini z chrupiącym boczkiem i szałwią

Acorn Squash Crostini z chrupiącym boczkiem i szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Acorn Squash Crostini z chrupiącym boczkiem i szałwią spróbować. Ten przepis służy 15. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, liście szałwii, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z dyni Żołędziowej ze szwajcarskim Crostini, Acorn Squash herbatniki z szałwią i Gruyere, oraz Złoty Żołądź Squash Z Szałwią I Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść squash w wyłożonej pergaminem patelni do pieczenia. Roztopić 2 łyżki masła w kuchence mikrofalowej i dokładnie zmiażdżyć, wlewając wszelkie dodatkowe do wnęki squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4
Piec przez 30-40 minut, aż połówki squasha będą łatwo Przekłute nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Chłodny, aż będzie łatwy w obsłudze. Wyjąć mięso i przenieść do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Dodać mleko i proces do gładkiej. Smak soli, dodając więcej w razie potrzeby. Odstawić(można to zrobić do 2 dni wcześniej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
W międzyczasie na patelni umieścić boczek i szałwię i wymieszać z niewielką mżawką oliwy z oliwek. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Piec przez 15-20 minut, aż boczek wytworzy cały tłuszcz, a szałwia będzie ciemna i chrupiąca. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i lekko posmaruj oliwą z oliwek. Tosty w piekarniku przez około 5 minut, aż chrupiące, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Na średniej patelni na średnim ogniu roztopić pozostałe 2 łyżki masła. Gdy masło stopi się i będzie lekko spienione, zamieszaj. Kontynuuj gotowanie do jasnego złotego koloru, o 1 minutę dłużej, a następnie natychmiast dodaj puree z kabaczka i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Na każdą kromkę chleba Miarka 1 łyżkę ciepłej mieszanki squasha. Top z kawałkiem chrupiącego boczku i szałwii, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn