50% Pełnoziarnisty Chleb Kanapkowy

50% Pełnoziarnisty Chleb Kanapkowy
Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 704 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz miód, olej roślinny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj 100% Pełnoziarnisty Chleb Kanapkowy, Chleb Pełnoziarnisty, oraz chleb pszenny owsiany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij razem wodę, miód, mąkę pełnoziarnistą i 1/2 łyżeczki drożdży, aż będą bardzo gładkie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średniej misce ubij razem mąkę "lepiej na chleb", mleko w proszku i pozostałe 3/4 łyżeczki drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać mieszaniną mąki pełnoziarnistej (gąbka) w misce miksera, aby uformować koc na gąbce. Przykryć miskę szczelnie folią i odstawić na co najmniej 1 godzinę, najlepiej do 4 godzin. (Rozrusznik można wykonać z przodu i schłodzić, szczelnie przykryć folią, na noc. Nie ma potrzeby doprowadzania rozrusznika do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Przymocuj hak do ciasta do miksera stojącego i wymieszaj starter na niskim (#2 Na pomocy kuchennej), aż surowe ciasto uformuje się, około 1 minuty. Zeskrobać boki miski, a następnie szczelnie przykryć folią i pozostawić ciasto na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać olej roślinny i wymieszać na niskim aż włączone, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3
Dodać sól i wymieszać na niskim, aż ciasto będzie gładkie, wystarczająco lepkie, aby przylgnąć do palców, i wyciąga się całkowicie z miski, o 7 protokół. Jeśli ciasto nie jest lepkie, użyj butelki z rozpylaczem, spryskaj niewielką ilością wody i krótko ugniataj ręcznie, aż będzie lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Za pomocą oleju roślinnego lub nonstick spray oleju roślinnego, lekko oleju 3-quart lub większej miski (lub pojemnika rosnącego ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść ciasto do miski i lekko oleju lub spryskać wierzchu ciasta. Za pomocą taśmy oznaczyć na zewnątrz miski do około podwójnej wysokości bieżącej ciasta. Przykryj pojemnik szczelnie folią i pozwól wyrośnięciu ciasta w ciepłym miejscu (75 ° F do 80 ° F, patrz UWAGI szefa kuchni), aż podwoi się rozmiar, od 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Używając naoliwionej skrobaczki do ciasta lub szpatułki, przenieś ciasto na lekko naoliwioną powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Delikatnie rozciągnij spód ciasta i złóż do środka, następnie powtórz z lewej strony, prawej strony i góry. Okrągłe ciasto pakiet następnie przenieść do miski, gładkie strony do góry, i lekko oleju lub spray wierzchu ciasta. Za pomocą taśmy oznaczyć na zewnątrz miski do około podwójnej wysokości bieżącej ciasta. Przykryć miskę szczelnie folią i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar i depresja utrzymuje się po naciśnięciu delikatnie opuszkiem palca, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Przenieść ciasto, gładką stroną w dół, do lekko mąki powierzchni roboczej i naciśnij delikatnie spłaszczyć do około 1/2-cala grubości. (Ciasto nadal będzie lekko lepkie, ale używaj tylko tyle mąki na powierzchni roboczej, ile jest absolutnie konieczne, aby zapobiec przyklejaniu.) Lekko pokryć arkusz folii z tworzywa sztucznego olejem roślinnym lub nieprzywierającym sprayem z oleju roślinnego. Przykryj ciasto olejowaną folią i pozostaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Lekko płaszcz bochenek patelni z oleju roślinnego lub nonstick spray oleju roślinnego. Używając opuszków palców, Dołóż ciasto na całej powierzchni, aby wyeliminować pęcherzyki powietrza, a następnie uformuj prostokąt około dwukrotnie większy od patelni bochenkowej. Wchodzisz z prawej strony prostokąta na tuż obok centrum, a następnie wchodzisz z lewej strony na spotkanie z prawej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Rozwałkuj górną krawędź ciasta, używając kciuków, aby wypchnąć ciasto w dół i z dala od Ciebie. Kontynuuj toczenie, aż dotrzesz do dołu, a następnie użyj kciuków, aby nacisnąć i uszczelnić dolną krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni (ciasto powinno wypełnić patelnię do 1/2 cala od góry). Lekko pokryć arkusz folii z tworzywa sztucznego olejem roślinnym lub nieprzywierającym olejem roślinnym i delikatnie przykryć patelnię olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym miejscu, aż najwyższy punkt jest o 1 1/2 cala powyżej boków patelni i depresja bardzo powoli wypełnia się po naciśnięciu delikatnie opuszkiem palca, o 1 godzinę. Używając brzytwy lub cienkiego ostrego noża, wykonaj 1/2 cala głębokiego wzdłuż ukośnika wzdłuż chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1
Podczas gdy ciasto rośnie, umieść stojak w pobliżu dna piekarnika i góry kamieniem do pieczenia lub ciężką blachą do pieczenia. Ustaw aluminiowo-foliową żeliwną patelnię lub ciężką obramowaną patelnię do pieczenia na podłodze piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232° przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Używając butelki z rozpylaczem, spryskaj wierzch ciasta wodą. Szybko przełożyć chleb na gorący kamień do pieczenia (patrz notatki szefa kuchni) i dodać 1/2 szklanki kostek lodu do patelni pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Piec chleb, obracając patelnię o 180 stopni w połowie, aż góra będzie złotobrązowa, a szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty (natychmiastowy termometr odczytu włożony do środka zarejestruje około 205 ° F), 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Przenieś chleb z patelni do stelaża, aby całkowicie ostygł.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Ciasto rośnie najlepiej około 75ºF do 80ºF. Jeśli twój dom jest po zimnej stronie, możesz ustawić pojemnik z bardzo gorącą wodą z kranu w pobliżu rosnącego ciasta i przykryć ciasto i gorącą wodę dużym plastikowym pojemnikiem lub miską—będziesz musiał podgrzewać wodę co 30 do 40 minut. Alternatywnie można umieścić ciasto (i mały pojemnik z bardzo gorącą wodą) w kuchence mikrofalowej (nie włączony!) lub standardowego piekarnika bez lampki pilotowej, ale z włączonym światłem piekarnika, aby zapewnić delikatne ciepło. * Jeśli chcesz zrobić ten chleb przez 2 dni, możesz go schłodzić na noc po pierwszym wyrośnięciu. Po podwojeniu wielkości (pierwszy wzrost), delikatnie wcisnąć ciasto w misce, a następnie przykryć folią, która została lekko pokryta olejem roślinnym lub nieprzywierającym sprayem z oleju roślinnego i przechowywać w lodówce. Następnego dnia doprowadzić ciasto do temperatury pokojowej co najmniej 1 godzinę przed ukształtowaniem i pieczeniem bochenka. Należy pamiętać, że czas w lodówce zastępuje drugi wzrost, więc nie ma potrzeby drugiego wzrostu.* Aby uzyskać odpowiednią konsystencję, ważne jest, aby chleb był podmuch ciepła, gdy tylko wejdzie do piekarnika. Z tego powodu piekarnik musi być podgrzewany przez pełną godzinę i ważne jest, aby nie dopuścić do ucieczki zbyt dużej ilości ciepła podczas wkładania chleba. Podczas przenoszenia ciasta do piekarnika do pieczenia należy szybko zamknąć drzwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
PROCENT CIASTA
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3
mąka: 100% woda: 70,6% drożdże: 0,8% sól: 1,8% olej: 5,5%
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn