30 minut do domowej roboty SURE-JELL Hot Pepper Freezer Jelly

30 minut do domowej roboty SURE-JELL Hot Pepper Freezer Jelly może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 124 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 19 centów za porcję. Mieszanka cukru, sok jabłkowy butelkowane, marynowane papryki jalapeã±o, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej, 30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-cytrusowa dżem z zamrażarki, oraz 30 minut do domowej roboty.Dżem z zamrażarki GALARETKOWO-Malinowo-jagodowej.
Instrukcje
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki we wrzącej wodzie. Dokładnie wysuszyć.
Dokładnie zmierzyć 2/3 szklanki posiekanej papryki w dużej misce.
Dodaj sok jabłkowy, ocet i barwnik spożywczy; dobrze wymieszaj. Wymieszać z cukrem.
Odstawić 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 min.
Dodać do mieszanki soku jabłkowego; wymieszać 3 min. lub aż cukier się rozpuści i nie będzie ziarnisty. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Galaretka jest teraz gotowa do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.