15 Minutowa Wołowina Fajitas

15 Minutowa Wołowina Fajitas
Przepis 15 minut Fajitas wołowiny może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 15 minut. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 603 kalorie, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka taco bellâ® & chunky salsa, krem knudsen, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj 30 Minut Kurczak Fajitas, 15 Minut Wegetariańskie Fajitas, oraz 20 Minut Aromatyczny Kurczak Fajitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać stek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać paprykę i cebulę; gotować 3 do 4 minut lub aż stek jest gotowane przez i warzywa są chrupiące-przetargu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Dodać salsę i marynatę; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
4
Łyżka równomiernie na tortille; roll up. Top z guacamole i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn