15 Minutowa Wołowina Fajitas
Przepis 15 minut Fajitas wołowiny może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 15 minut. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 603 kalorie, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka taco bellâ® & chunky salsa, krem knudsen, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj 30 Minut Kurczak Fajitas, 15 Minut Wegetariańskie Fajitas, oraz 20 Minut Aromatyczny Kurczak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać stek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 protokół.
Dodać paprykę i cebulę; gotować 3 do 4 minut lub aż stek jest gotowane przez i warzywa są chrupiące-przetargu, często mieszając.
Dodać salsę i marynatę; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka równomiernie na tortille; roll up. Top z guacamole i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.