Biała żelatyna może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka twarogu, wody, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Galaretka żelatyna czerwony, biały i niebieski deser, Żelatyna Jazzy, oraz Sałatka Żelatynowa Na Gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce ubić serek śmietankowy z cukrem, aż będzie gładki i dobrze wymieszany. W osobnej misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszać z mlekiem, sokiem z cytryny i wanilią. Złóż ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
żelatyna
Wanilia
Cukier
Woda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać do formy w razie potrzeby, i przechowywać w lodówce, aż zestaw, około 3 godzin.