Żeberka Z Szałwii Grillowanej

Żeberka Z Szałwii Grillowanej
Grillowana szałwia Spareribs jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 78g białka, 97g tłuszczu, oraz w sumie 1454 kalorie. Przepis ten służy 6. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 40% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu barbecue, szałwii, przypraw marynujących i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Grillowane, Żeberka Grillowane, oraz Żeberka Grillowane podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka umieścić w holenderskim piekarniku i zalać wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę, czosnek, przyprawy do marynowania, szałwię i sos z ostrej papryki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Lekko ostudzić; żeberka spłukać wodą w celu usunięcia przypraw. 1/2 szklanki sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Pozostałą część sosu wlać do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
5
Dodać żeberka; przykryć i schłodzić na noc. Przykryć i schłodzić sos barbecue reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Marynatę odcedzić i wyrzucić. Żeberka grillowane, odkryte, na średnim ogniu, obracające się kilka razy, aż do podgrzania, około 10 minut, często fastrygując pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn