Żeberka szkliwione melasą i musztardą
Żeberka z melasą i musztardą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 709 kalorii, 60g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.64 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz melasę, pastę pomidorową, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Melasa-Szkliwione Żeberka Dziecięce, Melasa-Masło Orzechowe Żeberka Szkliwione, oraz Szynka Glazurowana musztarda i melasa.
Instrukcje
Połącz musztardę, melasę, cukier, pastę pomidorową, ocet, sól, czosnek w proszku i pieprz cayenne w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Kawałki żeber posmarować grubo sosem i ułożyć w wolnej kuchence. Gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie miękkie i łatwo usunięte z kości, 4 do 6 godzin. Tłuszcz odtłuszczony z sosu i łyżka sosu na żeberka przed podaniem.