Świeży Bruk Wiśniowy
Świeży Bruk Wiśniowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 146 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, mąki, wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Świeży Bruk Wiśniowy, Świeży Bruk Wiśniowy Z Lodami Waniliowymi, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść masło w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i umieść w piekarniku, aby stopić się, gdy piekarnik jest podgrzewany.
Usuń, jak tylko masło stopi się, około 5 minut.
W średniej misce wymieszaj 1 szklankę mąki, 1 szklankę cukru i proszek do pieczenia.
Wymieszać z mlekiem, aż dobrze wymieszane, a następnie wlać ciasto do patelni na masło. Nie mieszać.
Wypłukać miskę z ciasta i osuszyć.
Wiśnie umieścić w misce, a następnie wymieszać z pozostałymi 3/4 szklanki cukru i 1 łyżką mąki. Rozłóż mieszankę wiśni równomiernie na cieście. Nie mieszać.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor. Wykałaczka włożona w Bruk powinna wyjść czysta.