Świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon)

Świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon)
Przepis świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon) jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jicama, marchew, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Świeże Wegetariańskie sajgonki (Nim Chow) z sosem miodowo-orzechowym hoisin, Sajgonki krewetkowe z dipem orzechowym Hoisin, oraz Wietnamskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym Hoisin dla podobnych receptur.

Składniki

340papryka habaneroschab bez kości, w jednym kawałkuschab bez kości, w jednym kawałku1marchew, obrane, drobno julienned i podrzucone z 1 łyżeczką. cukiermarchew, obrane, drobno julienned i podrzucone z 1 łyżeczką. cukier1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania12świeże gałązki kolendryświeże gałązki kolendry12gałązki świeżego koperkugałązki świeżego koperku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane niesolone prażone orzeszki ziemneposiekane niesolone prażone orzeszki ziemne1Tbsos rybnysos rybny2warzywo (np. szpinak)sos rybnysos rybny4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefinely julienned jicamafinely julienned jicama1zostawićz 1 małego pęczka świeżej miętyz 1 małego pęczka świeżej mięty1szczyptaSzczypta świeżo zmielonego pieprzuSzczypta świeżo zmielonego pieprzu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopasta z chili lub pasta z gorącej fasolipasta z chili lub pasta z gorącej fasoli12largesmiękkie liście sałaty czerwonolistnej, sztywne żeberka usuniętemiękkie liście sałaty czerwonolistnej, sztywne żeberka usunięte12suszone okrągłe papiery ryżowe, każdy o średnicy 8 calisuszone okrągłe papiery ryżowe, każdy o średnicy 8 cali113papryka habanerosuszony wermiszel ryżowy, moczony w ciepłej wodzie przez 15 minutsuszony wermiszel ryżowy, moczony w ciepłej wodzie przez 15 minut12larges2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili0warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Tb1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Tb1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn