Świeże Paszteciki Z Kiełbasą Wieprzową
Świeże paszteciki z kiełbasą wieprzową to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz boczek, pieprz, mieloną wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem, Paszteciki Z Kiełbasą Wieprzową, oraz Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 8 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone.
Dodaj mieloną wieprzowinę; proces aż mieszanina zacznie tworzyć kulkę. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Kształt kiełbasy na 20 (3 x 1/4") paszteciki. Gotować w kilku partiach w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 minut na stronę lub aż lekko rumiane i termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 16
Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Paszteciki z kiełbasą z indyka: można zrobić ten przepis za pomocą 1 1/2 funtów mielonego indyka (białe i ciemne mięso). Postępuj zgodnie z powyższą procedurą, z wyjątkiem mieszania mielonego indyka z przyprawami ręcznie zamiast za pomocą procesora. Dzięki temu indyk nie stanie się zbyt drobno zmielony.