Świeże figi z boczkiem i kozim serem
Świeże figi z boczkiem i kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 43 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jeśli masz do 6 regularne boczek, łagodny herbed kozi ser, figi, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Świeże Fettuccine z figami, Prosciutto i kozim serem, Świeże Figi Z Kozim Serem I Pieprzowym Miodem, oraz Świeży kozi ser i sałatka Radicchio z figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F. W średnio ciężkiej patelni, umieść plastry boczku w jednej warstwie i gotować na małym do średnio-małym ogniu, obracając w razie potrzeby, aż tylko zacznie brązowo.
Przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.
Każdy plasterek boczku pokroić na 4 lub 6 sztuk.
Ułóż figi na blasze do pieczenia, pokrój boki w górę.
Umyj wycięte powierzchnie octem balsamicznym.
Umieść kawałek boczku z każdej strony. Na wierzch z drobną kruszonką sera.
Piec, aż figi są rozgrzane, o 8 protokół. Ser nie topi się, ale może tosty trochę.
Z tarasu herbacianego: 50 sposobów przygotowania,
Serve, and Enjoy By Sara Perry. Tekst © 2008 by Sara Perry; Fotografia © 2002 by Sheri Giblin. Przedruk za zgodą Chronicle Books.