Święto Dziękczynienia Wild Turkey od " The Wild Chef

Święto Dziękczynienia Wild Turkey od
Święto Dziękczynienia Wild Turkey z " The Wild Chef is a bezmleczne danie główne. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 948 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, bulion z kurczaka, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Cydr-duszony królik z jabłkami i Crème Fraîche z " The Wild Chef, oraz Marynowana dzika cebula z miodem i dzikim rozmarynem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180°C (350°F). Renderuj połowę mielonego tłuszczu powoli w patelni z grubym dnem. Zarezerwuj i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
FatbackFatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Bardzo dobrze osuszyć indyka papierowymi ręcznikami. Za pomocą pędzla pokryj zewnętrzną powierzchnię ciepłym mielonym tłuszczem i dobrze dopraw solą i pieprzem wewnątrz i na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
FatbackFatback
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Podgrzać pozostały zmielony tłuszcz na średnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
FatbackFatback
4
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając, następnie dodać seler i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
5
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
6
Zdjąć z ognia i dodać chleb tostowy. Zwilżyć wywarem i dodać zmielone zioła. Smak kostki chleba i dodać więcej bulionu i ziół w razie potrzeby-powinny być wilgotne i smaczne. Delikatnie wypełnij jamę indyka tą mieszaniną i przykryj pierś pozostałymi plastrami tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
FatbackFatback
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
7
Włożyć indyka, pierś do góry, do ciężkiej patelni i wstawić do piekarnika. Piecz przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Wyjmij tłuszcz, podnieś temperaturę piekarnika do 190°C (375°F) i kontynuuj pieczenie przez 1 godzinę, aby brązowy pierś.
Składniki, których będziesz potrzebować
FatbackFatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Wyjąć indyka, gdy tylko zarejestruje się w temperaturze 71°C (160°F) na natychmiastowym odczycie termometru umieszczonym w najgrubszej części uda, z dala od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Pozostaw indyka na co najmniej 20-30 minut przed wyrzeźbieniem go ostrym nożem na ziarnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn