Łosoś Wędzony-Karmelizowany Dip Cebulowy

Łosoś Wędzony-Karmelizowany Dip Cebulowy
Wędzony łosoś-karmelizowany Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb, majonez, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 26%. Spróbuj Dip z łososia wędzonego i karmelizowanej cebuli, Karmelizowane Pizze Cebulowe Z Wędzonym Mozzarellanem I Rukolą, oraz Jajecznica Z Karmelizowaną Cebulą, Rukolą I Wędzoną Goudą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować w 1 łyżce masła i oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu 5 minut, często mieszając; przykryć, i gotować 5 minut. Odkryć, i gotować 3 więcej minut lub do miękkości i złoty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym. Wymieszać z majonezem i 4 kolejnymi składnikami. Złóż karmelizowaną cebulę i łososia. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Bochenek chleba kroimy na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
4
Posmaruj obie strony roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
5
Rozgrzać duży, ciężka patelnia na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieść połowę chleba na gorącej patelni, wyciąć stronę w dół, i umieścić mniejszą patelnię ciężką na wierzchu chleba. Naciskaj, aby spłaszczyć chleb. Gotować 1 do 2 protokół lub do tosty i rumiane. Obróć chleb i powtórz. Powtórz z pozostałą połową chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Pokrój chleb na małe trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
8
Podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
9
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn