Łatwy kurczak i pierogi

Łatwy kurczak i pierogi
Easy Chicken and Dumplings może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, pietruszka, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skracanie można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Łatwy kurczak i pierogi, Łatwy kurczak i pierogi, oraz Łatwy kurczak i pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu lub garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
2
Podsmażyć cebulę i czosnek przez 5 protokół, następnie mieszać w kurczaka i saute aż rumiane, o 7 do 10 protokół. Wymieszać z bulionem, warzywami, szałwią i tymiankiem; wszystko razem wymieszać i gotować na średnim ogniu podczas przygotowywania pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
BulionBulion
CebulaCebula
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
3
W średniej misce wymieszaj mąkę i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać skrócenie i wymieszać mieszaninę do grubego, mącznego ciasta. Mieszaj w maślance, trochę na raz, aż ciasto się połączy i będzie miękkie, ale jędrne. (W razie potrzeby dodać do 2 łyżek więcej maślanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
5
Mieszankę z kurczaka zagotować na średnim ogniu i upuścić na wierzch okrągłe łyżki mieszanki pierogów(nie pozwól, aby pierogi stykały się ze sobą). Zmniejszyć ogień do niskiej, garnek przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn