Łatwa Zupa Minestrone
Łatwa Zupa Minestrone może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 151 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką wodę, ząbek czosnku, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa Zupa Minestrone, Łatwa Zupa Minestrone, oraz Łatwa Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 puszkę fasoli w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka. Łyżka Bean pure do holenderskiego piekarnika; wymieszać w pozostałej puszce fasoli, wody i kolejnych 8 składników (woda przez sos pomidorowy). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać makaron łokcia; gotować, odkryte, dodatkowe 10 minut lub do miękkości.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.