Łatwa wieprzowina i kiszona kapusta

Łatwa wieprzowina i kiszona kapusta
Łatwa wieprzowina i kapusta kiszona to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 138 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 125 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz jabłko, pieczeń wieprzowa, Koper zielska, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwa wieprzowina i kiszona kapusta, Wieprzowina Z Kiszoną Kapustą, oraz Łatwa Kapusta Kiszona Na Noc.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w powolnej kuchence i dobrze wymieszaj. Zanurz jabłko pod pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Gotować na wysokiej przez godzinę, zmniejszyć ogień do niskiej i kontynuować gotowanie przez 5 godzin lub aż wieprzowina jest gotowana przez. Wyrzucić jabłko i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn