Łatwa Portugalska Zupa Z Jarmużu

Łatwa Portugalska Zupa Z Jarmużu
Łatwa portugalska zupa z jarmużu wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 519 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka łokcia makaron, marchew, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Portugalska Zupa Z Jarmużu, Portugalska Zupa Z Jarmużu, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać kielbasa; gotować i mieszać, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Wymieszać ziemniaki w mieszaninie kiełbasa, doprawić solą i pieprzem, i nadal gotować, aż ziemniaki zaczną brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
KielbasaKielbasa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Wlać bulion z kurczaka i wodę do garnka; dodać fasolę, marchew i jarmuż. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wymieszaj makaron z zupą; kontynuuj gotowanie, aż makaron będzie miękki, ale twardy do ukąszenia, o 15 minutach. więcej. Top każdej misce z 1 łyżką parmezanu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn