Łatwa Pizza Pomidorowo-Bazyliowa
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojego pudełka z przepisami, łatwa Pizza pomidorowo-Bazyliowa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 1346 kalorii, 45g białka, oraz 31g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 6,23 USD za porcję. 16 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 22 minuty. Mieszanka kremu do gotowania sera philadelphia i ziół, liści bazylii, gotowej do użycia pieczonej pizzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwa Pizza Pomidorowo-Bazyliowa, Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i domowym sosem do pizzy, oraz Pizza Z Pomidorami I Bazylią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozłóż skórkę do pizzy kremem do gotowania; na wierzch z pozostałymi składnikami.
Umieść skórkę bezpośrednio na środkowym ruszcie piekarnika.
Piec 10 do 12 min. lub dopóki ser się nie rozpuści.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to moje najlepsze typy na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione